Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2010

Δήμος Παύλου Μελά


Το λογότυπο της παράταξης του Διαμαντή Παπαδόπουλου για το νέο δήμο που προέκυψε με τη συνένωση της Σταυρούπολης, της Πολίχνης, της Ευκαρπίας. Οι δημοτικές εκλογές, εκτός των άλλων, ήταν μέχρι τώρα μια γιορτή της γειτονιάς. Τώρα απλώνονται σε ευρύτερο χώρο. Ο νέος δήμος αναγκάζει τις πολιτικές δυνάμεις να κάνουν πράγματα. Οι πρώτες καταγραφές λένε πως το ΚΚΕ τον θέλει πολύ το νέο δήμο και δεν διστάζει να θυσιάσει, ξανά, στρατιώτες του που το τίμησαν σε δύσκολα χρόνια και να ρίξει στη μάχη βουλευτίνα και να πάρει, μετά από πολλά χρόνια δήμο στα δυτικά της πόλης. Το ΠΑΣΟΚ κάνει πίσω και δεν δηλώνει στήριξη για να καρπωθεί τη νίκη οποιουδήποτε από τους τρεις διεκδικητές που ανήκουν στις τάξεις του. Κι αυτό είναι κόλπο παλιό και δοκιμασμένο. Στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς προετοιμάζεται κάτι το οποίο θέλει να δείξει πως δεν το ακούμπησε η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα σχήμα από όλους. Η ΝΔ επιστρέφει στον κομματικό υποψήφιο.
Έχουμε να δούμε πολλά αυτό το φθινόπωρο. Δυστυχώς από τα ίδια γνωστά πρόσωπα και με τον ίδιο γνωστό τρόπο. Επαναλαμβανόμαστε και δεν γνωρίζω αν μαθαίνουμε κιόλας.

ΥΓ. Το παρόν blog είναι επώνυμο. Δεν θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις και δεν θέλει να κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα και τεντωμένα δάχτυλα. Στην πρώτη παρουσίαση της παράταξης του Διαμαντή Παπαδόπουλου ήμουν κι εγώ εκεί. Το δείχνει και η φωτογραφία που την πήρα από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: