Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2007

Θαύμα, θαύμα! Η (ανέξοδη) έξοδος από τον μεσαίωνα.


Τον διάλογο περιμέναμε από το μπουμπούκι, πλαστική κωλοτούμπα μας έκανε ο δημοσιογράφος Β.Β. Μπράβο, μπράβο και εις άλλα με υγείαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η νεα διοικηση του δημου καταβαλλει υπερ---ανθρωπες προσπαθειες για να επιλυσει τα συσωρευμενα προβληματα που παρελαβε απο την προηγουμενη διοικηση.Ειναι ψευδες αυτο που ακουγεται ,οτι ολα τα προβληματα λυνονται μεσα απο τα γραφεια[ορισμενοι πηγαινουν και στις πηγες των προβληματων].Η νεα διοικηση εχοντας ικανοτατους συμβουλους [ορισμενοι μαλιστα μπαινουν στο νοημα των προβληματων σχεδον αμεσως,αφου περασουν μονο μερικοι μηνες] που εχουν οραματα και σχεδια μεγαλοπνοα,θα καταφερει να αντιστρεψει??? το δυσμενες για αυτη κλιμα[δυσαρεσκεια να το πω;ή 'ειναι και αυτοι ιδιοι'οπως λενε οι πολιτες] το οποιο ετυχε να δημιουργηθει απο καποιες παλινωδιες, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ξερει τι της γινεται.Υπαρχει προγραμμα [τι νομισες οτι ειναι; 3 λαλουν και 2 χορευουν;]για το οποιο αλλωστε ψηφιστηκε[και οχι γιατι ο κοσμος ηταν δυσαρεστημενος απο την ανυπαρξια εργου της προηγουμενης διοικησης]και το οποιο θα ερθει για να εγκριθει απο το λαο της Σταυρουπολης στο τελος της 4ετιας και ειμαι σιγουρος οτι παρα την κακοπιστη κριτικη σου ,θα παρει την ψηφο του λαου ωστε την επομενη 4ετια να αρχισει να εφαρμοζει το προγραμμα της.Ξερω οτι εχεις σκασει απο το κακο σου που βλεπεις να δημιουργουνται παντου τοπικα συμβουλια νεων,να αναπτυσεται το προγραμμα πολιτικης προστασιας με την αθροα συμμετοχη του κοσμου παρα το οτι δεν ενημερωθηκε ο κοσμος γι'αυτα,η νεα αιθουσα συνεδριασεων Δημοτικου συμβουλιου ειναι γεγονος και λογω του μεγαλου χωρου η συμμετοχη των πολιτων εχει ξεπερασει καθε προσδοκια.Σιγουρα τωρα θα σου δωσω τη χαριστικη βολη:η διαφανεια ειναι ενα ακομη λιθαρακι στο τεραστιο οικοδομημα που εχτισε μεχρι τωρα η διοικηση,μεσα απο την νεα ιστοσελιδα του δημου ετσι ωστε ο καθε πολιτης να ενημερωνεται εγκαιρα[προκυρηξη για τη μερικη απασχοληση].Εχω χιλιαδες ακομη πραγματα να πω αλλα θα κλεισω με ΜΠΡΑΒΟ στον Σ.Σ. να τους χαιρεσαι, τετοια μυαλα δυσκολα βρισκονται.[Δεν αναφερομαι σε ολους, υπαρχουν αρκετοι που δεν ειναι τοσο εξυπνοι].

Ανώνυμος είπε...

καλα τα νεα για τουs σταυρουπολιτεs ο οκανα θα συνεχιση να προσφερει τηs υπηρεσιεs του αναβαθμιζωνταs το κοινωνικο προφιλ του δημου μαs.H σημερινη διοικηση συνεχιζωνταs την πολιτικη που παρελαβε απο τιs προηγουμενεs,και για να μην χαρακτηριστη απο επαγγελματιεs ανθρωπιστεs μεσαιωνικη ρατσιστικη φοβικη κλπ συναινει στην παραμονη του οκανα στο δημο δινονταs παραταση στην υποβαθμιση.

tsalimi είπε...

Ένας γεμάτος χρόνος μετά τις δημοτικές εκλογές και στον εντέκατο μήνα στην άσκηση διοίκησης θα περίμενε κανείς να διακρίνει με σαφήνεια το πλαίσιο της πολιτικής στο Δήμο Σταυρούπολης.
Ας περιμένουμε ακόμη λίγο. Έναν απολογισμό έτους, διαφορετικό, ελπίζω, από εκείνον του εξαμήνου, μας τον χρωστάει μια διοίκηση η οποία ήρθε να φτιάξει πράγματα που οι κακοί προγούμενοι χωρίς τσίπα χάλασαν και ρήμαξαν όπως τόνιζε προεκλογικά.